Hava Durumu

13 yaşında kalbine yenik düşen Emirhan'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir spor okulunda futbol eğitimi alan 13 yaşındaki Emirhan Genç, antrenman sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Genç'in yere yığıldığı anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2020 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2020 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
13 yaşında kalbine yenik düşen Emirhan'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Gaziler Mahallesi'nde bulunan bir spor okulunda yürekleri yakan bir olay meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, spor okulunda futbol eğitimi alan 13 yaşındaki Emirhan Genç isimli bir çocuk, antrenman sonunda soyunma odasına giderek rahatsızlandı.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE CAN VERDİ

Genç'in bir anda yere yığılmasının ardından, antrenörler, yerde yatan çocuğu görünce durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. Spor okulunun personelleri tarafından ilk müdahalesi yapılan genç olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kalp krizi sonucunda vefat eden genç, dün Çayırova Şekerpınar Mezarlığı'na defnedildi.

FENALAŞTIĞI ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Öte yandan 13 yaşındaki çocuğun fenalaştığı anlar spor okulunun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Emirhan Genç'in yalpalayarak yürüdüğü, duvarlara çarptığı ve bir anda yere yığıldığı görülüyor. Videonun devamında ise spor okulu personelleri yere yığılan çocuğun yardımına koşuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.