Hava Durumu

14 yaşındaki kızla ilişkiye girip...

Twitter'dan 1 yıl önce tanıştığı 14 yaşındaki kızla evlenmek için cinsel ilişkiye giren Azeri şahıs ailenin şikayeti üzerine tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
14 yaşındaki kızla ilişkiye girip...
Azebaycan'ın Nahçivan ilinde yaşayan ve muhasebecilik yapan Ahmat Guliyev (26) 1 yıl önce Twitter'dan Adana'da yaşayan 14 yaşındaki 8. sınıf öğrencisi N.S.D. ile tanıştı. 

Bir süre sonra çift birbirine aşık oldu. Guliyev Adana'ya gelerek kız ile yüzyüze de görüştü. Guliyev ile kız çocuğu evlenmeye karar verdi. Ancak kızın annesi Sevil D. kızının yaşı küçük olduğu için evlenmelerine karşı çıktı. Buna rağmen çift arkadaşlıklarını devam ettirdi. 

Çift, Twitter'dan görüşerek 27 Temmuz 2015 günü Didim'de buluşma planladı. Kız çocuğu Didim'de teyzesi Neşe T. olduğu için annesinden izin alması da kolay oldu. Çift, Didim'e gelerek burada buluştuğu sırada kız çocuğu, evlenmelerine izin vermeyen annesinin cinsel ilişkiye girmeleri halinde ailesinin mecbur kalacağını söyledi. Guliyev'de bu teklifi kabul ederek kız çocuğuyla kaldığı otele gidip burada birlikte oldular. 

Kız çocuğu ile Guliyev birlikte Adana'ya geldi ve anne polise şikayette bulundu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Guliyev'i kaldığı otelde gözaltına aldı. 

Zanlı ifadesinde kızla Twitter'dan tanıştığını kendisine yaşının 18 olduğunu söylediğini bu nedenle evlenmek istediğini tecavüz etmediğini söyledi. Kız çocuğu ise Guliyev ile evlenmek istediğini kendisine tecavüz etmediğini, evlenebilmek için birlikte olduklarını belirtti. Ancak bu ifadelere rağmen aile şikayetçi olduğundan kızın yaşı da küçük olduğundan Guliyev adliyeye sevk edildi. 

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Guliyev, "Çocuğa cinsel istismar" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.