Hava Durumu

15 yıllık eşine tecavüz etti

Samsun'da 42 yaşındaki Mustafa C., 15 yıllık eşi 37 yaşındaki M.C.'ye tecavüz ettiği gerekçesiyle 7 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2013 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2013 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
15 yıllık eşine tecavüz etti

Tutuksuz yargılanan Mustafa C. eşiyle zorla değil, kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini iddia etti.

Atakum İlçesi Mimarsinan Mahallesi'nde 2011 yılı Aralık ayında meydana gelen olayda, 2 çocuk annesi M.C., kapıcılık yapan 15 yıllık eşi Mustafa C.'nin psikolojik sorunları olması nedeniyle boşanmak istedi. Ancak aileler araya girerek çiftin boşanmasını engelledi. Eşinden korktuğu için geceleri başka bir yatakta uyuyan kadın, iddialara göre çocukları uyuduktan sonra eşinin tecavüzüne uğradı. Devam eden günlerde de eşinin tecavüzüne uğrayan M.Ç. dayanamayarak polise gidip şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Mustafa C., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken hakkında eşine tecavüz ettiği gerekçesiyle 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

Yapılan yargılamalarda M.C, eşinin kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girdiğini belirterek, "Ayrı yataklarda uyuyorduk. Bir akşam geç saatte yanıma gelip zorla ilişkiye girdi. İstemediğimi söyleyip bağırmama bile aldırmadı. Bundan sonra ki akşamlar da aynı şeyi tekrarladı. Bu yüzden kavga edince komşular polis çağırdı ve onlar gelince, ben de şikayetçi oldum" dedi. Duruşmaya katılan Mustafa C. ise eşiyle onunda rızasıyla ilişkiye girdiklerini belirterek, "Benden ayrılmak istediği için iftira atıyor" diyerek kendini savundu. Ancak mahkeme sanığın, eşiyle zorla cinsel ilişkiye girdiğine kanaat getirip Mustafa C.'ye 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.