Hava Durumu

2. CAS bekleyişi

Siyah Beyazlılar’ın Avrupa’dan 1 yıl men cezası almasıyla Avrupa Ligi’ne 2. ön eleme turundan başlama hakkı elde eden Bursaspor’da, dikkatler Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nden çıkacak sonuca çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2012 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2012 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2. CAS bekleyişi
Yeşil Beyazlılar, Beşiktaş’ın men kararının kaldırılması durumunda Eskişehirspor’un eşleştiği St. Johnstone ile 19 Temmuz’da Bursa’da karşılaşacak. Es-Es, BJK’nin geri dönmesiyle kupa dışında kalacak.

Bursaspor, 22 Haziran’da CAS’tan aldığı sevindirici haberin ardından bir kez daha gözlerini Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne çevirdi. 5 Temmuz’da Beşiktaş’ın CAS’ta görüleceği davasından çıkacak sonuç Yeşil Beyazlılar’ın Avrupa Kupaları’ndaki kaderini de belirleyecek. Siyah Beyazlılar CAS’tan olumlu yanıt alırsa tekrar UEFA Avrupa Ligi’ne dahil olacak. Beşiktaş’ın Avrupa’dan men edilmesinin ardından 2. ön eleme turundan başlama hakkı elde eden Bursaspor, bu sonuçla da tekrar 3. ön elemeye geçiş yapacak.

TARİHTE OYNAMA OLUR

BJK’nin Avrupa’dan men cezası almasıyla kupaya davet edilen Eskişehirspor tekrar saf dışı kalırken, Siyah Beyazlılar 2. ön elemeden, Timsah da 3. ön elemeden başlayacak. CAS, Beşiktaş ile ilgili olumlu karar verirse, Bursaspor’da bütün planlar da altüst olacak. Avrupa Ligi’ne 2. ön eleme turundan başlayacağı için kampı 3 gün uzatan Yeşil Beyazlılar, tarihi yine geriye çekmek zorunda kalacak.

PLANLAR DEĞİŞECEK

Timsah, Avrupa Ligi’ne 3. ön eleme turundan başlarsa, 6-19 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’da yapacağı kampı erken bitirecek. Çünkü Bursaspor bu durumda ilk maçını 19 Temmuz’da Atatürk Stadı’nda oynayacak. Beşiktaş’ın Avrupa’dan men cezası devam ederse Timsah ilk karşılaşmasını 2 Ağustos’ta yapacak ve rakibi 20 Temmuz’daki kurada belli olacak.

İskoçların kafası karıştı
Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda oynayacağı takımın belirsiz olması St. Johnstone takımının da kafasını karıştırdı. İskoç kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; “Türk takımıyla oynayacağımız kesin ama kiminle karşılaşacağımız belli değil” yorumunda bulundu. UEFA’nın resmi internet sitesinde St. Johnstone takımının karşılaşacağı rakibin yazmaması da dikkat çekti.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.