Hava Durumu

2 kardeşin öldüğü bıçaklı kavgaya İHA destekli operasyon!

Van'ın Erciş ilçesinde para meselesinden çıkan ve Metin Ayata (29) ile kardeşi Emrullah Ayata'nın (26) ölümü,1 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kavgaya karışan 4 şüpheli, İnsansız Hava Aracı (İHA) desteği ile düzenlenen operasyonla yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2020 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2020 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2 kardeşin öldüğü bıçaklı kavgaya İHA destekli operasyon!

Erciş ilçesinde 4 Kasım günü para meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 2'si kardeş 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak yaralı kardeşler Metin Ayata ve Emrullah Ayata, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. 1 yaralı ise tedavi altına alındı.

Olaydan sonra kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatan Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Saklandıkları adresleri saptanan şüphelilere yönelik Polis Özel Harekât ve jandarma ekipleri operasyon düzenledi. Havacılık Şubesi Müdürlüğü'ne bağlı İHA'ların da kullanıldığı operasyonda isimleri açıklanmayan 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.