Hava Durumu

2 yıllık şözleşme imzaladı

Milli futbolcu Emre Belözoğlu, Madrid'de bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra Atletico Madrid Kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2012 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2012 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2 yıllık şözleşme imzaladı


Atletico Madrid Kulübü'nün anlaşmalı kliniği olan FREMAP'ta sağlık kontrolünden geçen Emre Belözoğlu, kulüp doktoru ile birlikte basına açıklama yaptı. İnter'de oynadığı dönemden dolayı İtalyanca bilen Emre, İspanyol basının yönelttiği bazı sorulara İspanyolca cevap vermeye çalıştı.

Klinikten çıkarken ellerini kaldırarak İspanyolca ''Muy bien (Çok iyi)'' diyen Emre, ''Her şeyin çok iyi gittiğini ifade etti. Bir İspanyol gazetecinin, ''Arda Madrid'te bir sezon geçirmesine rağmen İspanyolca öğrenemedi sen ise İspanyalca konuşmaya başladın'' şeklindeki yorumuna, Emre İspanyolca kelimeler kullanarak, ''İtalyancayı bildiğimden az da olsa İspanyolca kendimi ifade edebiliyorum'' diye karşılık verdi.

Öte yandan, Atletico Madrid Kulüp doktoru da Emre'nin sağlık durumun çok iyi olduğunu belirterek, ''Hiç bir sağlık problemi yok, hemen oynamaya hazır bir futbolcu. Kkilo, boy ve kas yapısı olarak her şey uygun. Kalbinde de hiç bir sıkıntısı yok'' açıklamasında bulundu.

Atletico Madrid Kulübü yöneticileriyle öğle yemeği yiyecek olan milli futbolcu, daha sonra Milli Takım kampına katılmak üzere Lizbon'a hareket edecek.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.