Hava Durumu

2021 yılında Efsane Cuma ne zaman? İndirimler kaç gün sürecek?

2021 yılında Efsane Cuma indirimleri en zaman olacak? Ülke dışında Black Friday indirimleri olarak bilinen ülkemizde ise Efsane Cuma olarak yaygınlaşan indirim dönemi Kasım ayı ile birlikte merak konusu uyandırmaya başladı. Efsane cuma indirimleri Kasım ayının kaçında olacak ve kaç gün sürecek? Detaylar burada...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2021 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2021 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2021 yılında Efsane Cuma ne zaman? İndirimler kaç gün sürecek?

Amerika'da Black Friday olarak düzenlenen indirimler ülkemizde de farklı isimlerle uygulanıyor. Efsane Cuma olarak yaygınlaşan indirimler özellikle internet üzerinde birçok üründe geçerli oluyor. Peki, Efsane Cuma nedir?

2021 YILINDA EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Efsane Cuma indirimleri Kasım ayının sonuna doğru başlıyor. 26 Kasım tarihinde başlaması beklenen indirim günlerinin 1 hafta sürmesi bekleniyor.

BLACK FRİDAY (EFSANE CUMA) NEDİR?

Muhteşem Cuma, Efsane Cuma, Süper Cuma isimleriyle anılan indirim çılgınlığı yurt dışında Black Friday ismiyle yaygınlaştı. 1932'den bu yana yılbaşı alışverişleri sezonunun başlangıcı olarak da kabul edilen 'Black Friday', önce ABD'de başladı. Daha sonra Kanada ve İngiltere'nin ardından tüm dünyaya yayılan alışveriş festivalinde indirim oranları bazen yüzde 90'ların üzerine çıkabiliyor. Cuma'ya özel ABD'de mağazalar kapılarını saat 05:00'te açıyor, geç saatlere kadar açık tutuyorlar. E-ticaret şirketlerinin perakende sektöründe söz sahibi olmasıyla Black Friday satışları da internet üzerine taşındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.