Hava Durumu

23 Nisan balkonlarda kutlandı

Konya'da, koronavirüs tedbirleri kapsamındaki sokak kısıtlaması nedeniyle evlerinde kalan çocuklar, aileleriyle balkonlarını Türk bayrakları ve balonlarla süsledi. Çocuklar, şarkılar söyleyerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2021 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2021 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
23 Nisan balkonlarda kutlandı

Beyşehir ilçesinde oturan çocuklardan bazıları, koronavirüs tedbirleri kapsamındaki sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirip, aileleriyle balkonlarını bayrak ve balonlarla süsledi. Çocuklar, balkonlarda şiir okuyup, şarkıları söyleyerek, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşadı.

Beyşehir Alaaddin Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Durdu Kocaer, pandemi nedeniyle 23 Nisan kutlamalarını balkonda yaptıklarını belirterek, ''Pandemi olmasaydı kutlamaları okulumuzda daha coşkulu yapabilirdik. Pandemi de olsa 23 Nisan bizim gönüllerimizde ve balkonlarda da olsa kutlamaya devam ediyoruz. Tüm Türkiye'deki çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun'' dedi.

Gazi İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Nisanur Köse de ''Balkonlarda da okul bahçelerinde kutlar gibi oluyor. İnsanlar mesafeleri korusalar, dışarı çıkmasalar bu virüs çabuk biter ve kutlamaları okullarımızda yapabiliriz'' diye konuştu.

Gazi İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Ahmet Berat Nal da ''Balkonumuzu süsledik. Bulduğum şiiri ezberledim. Pandemi nedeniyle okullarda kutlayamadığımız 23 Nisan'ı balkonlarda kutluyoruz. Ama 23 Nisan, 23 Nisan'dır biz her yerde kutlarız. Covid-19'u er ya da geç yeneceğiz. Bizler de okulumuza döneceğiz'' dedi. ​

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.