Hava Durumu

24 kişinin can verdiği otobüsle ilgili şok iddia!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Anneler Günü etkinliği için giderken kontrolden çıkan ve alt yola uçan midibüs hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2017 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2017 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
24 kişinin can verdiği otobüsle ilgili şok iddia!

Muğla'daki 24 kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazasıyla ilgili CHP'li milletvekilinden şok bir iddia geldi. Karar'ın haberine göre, olay yerinde inceleme yapan CHP Milletvekili Ömer Suha Aldan, kaza yapan midibüsün fren sistemindeki arıza nedeniyle üç kez araç muayenesinden geçemediğini öğrendiklerini söyledi. Aldan, aracın son muayene tarihinin 5 Mayıs 2016'da yapıldığını belirtti.

Bu arada kazada yaşamını yitirenlerin Aydın'ın Çine ilçesindeki bir çay bahçesinde verilen moladaki son görüntüleri de ortaya çıktı. Güvenlik kamerasındaki görüntülere göre, çay bahçesine Armağan Sertbaş'ın kullandığı kaza yapan 03 FR 747 plakalı midibüs yanaşıyor. Daha sonra midibüsten inen yolcular çay bahçesine geçip buradaki masaları birleştirerek kahvaltı yapıyor. Gezinin organizatörlüğünü yapan Nazlı Ceylan, tüm masaları tek tek dolaşıp yolcularla tokalaşıyor.

Trafik kazasında yaşamını yitiren sürücü Sertbaş da 10 aylık bebeği Nehir'i kucağına alarak bahçede dolaşıyor. Organizatör Nazlı Ceylan da ara ara telefonla görüşüyor.

AYRI YERDE KAHVALTI YAPMIŞLAR

Kazada hayatını kaybeden 17 yaşındaki Melisa Şele ile yaralı kurtulan arkadaşı Simge Sinur'un görüntüleri de güvenlik kameralarında yer alıyor.

Görüntülerde, 2 kız arkadaşın kafileyle aynı yerde kahvaltı yapmayıp yan taraftaki bir iş yerine gittikleri ve burada bir şeyler atıştırdıkları görülüyor. Bir süre burada zaman geçiren Şele ve Sinur'un çay bahçesinde yolculardan birinin fotoğrafını çektikten sonra midibüse yöneldikleri de kamera kayıtlarında bulunuyor. Yolcuların tek tek otobüslere binmesinin ardından da Ceylan'ın, işletme sahibiyle konuştuğu görülüyor. Yaklaşık bir saat çay bahçesinde zaman geçiren kafile, daha sonra Marmaris'e gitmek üzere hareket ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.