Hava Durumu

3,5 yaşındaki çocuk kendimi öldüreceğim dedi ve...

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen olayda 3,5 yaşındaki Doğukan Efe Koç, babasına ait olduğu iddia edilen pompalı tüfek ile oynarken kendini vurdu. Ağabeyinin gözleri önünde "Kendimi öldüreceğim" diyerek tetiği çeken Doğukan, hastaneye ulaşmadan hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2014 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2014 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
3,5 yaşındaki çocuk kendimi öldüreceğim dedi ve...

Olay, saat 11.00 sıralarında Yeni Sanayi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Koç ailesinin 7 çocuğundan en küçüğü olan Doğukan Efe Koç, ağabeyi Muhammet (8) ile yatak odasında babalarına ait olduğu öğrenilen pompalı tüfekle oyun oynarken “Abi bak kendimi öldüreceğim” dedikten sonra tüfeği göğsüne dayayarak tetiği çekti. Tüfeğin ateş alması ile birlikte kanlar içinde yere yığılan kardeşini gören Muhammet Koç'un bağırışları üzerine anne Aynur Koç odaya gelerek korkunç manzarayla karşılaştı. Daha sonra 112 Acil Servis ambulansı olay yerine çağrıldı. 112 ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Doğukan Efe Koç, kalbinden aldığı yara nedeniyle hastaneye giderken yaşamını kaybetti. Acı haberi alarak hastaneye koşan Yeni Sanayi Sitesi esnaflarından baba Yaşar Koç ve yakınları sinir krizi geçirdi.

SİLAH RUHSATSIZ ÇIKTI

Olaydan sonra olay yeri inceleme ekipleri ve Nazilli Cumhuriyet Savcısı ruhsatsız olduğu öğrenilen pompalı tüfeği koruma altına aldı. Şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçen olayla ilgili olarak ailenin ifadesine başvurulduğu ve soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü öğrenildi. Öte yandan baba Yaşar Koç'un kendisine ait sosyal paylaşım sitesindeki hesabında ise silahların temizlik yapıldığı fotoğrafı sergilediği görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.