Hava Durumu

3 Soyguncu yakalandı

Konya'da kiraladıkları otomobille iş yerlerinin camlarını kırıp hırsızlık yapan 3 şüpheli, polisle yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2012 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2012 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
3 Soyguncu yakalandı

Gözaltına alınan şüphelilerden birinin çaldığı çantayı kullandığı belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çeşitli mahallelerde iş yerlerinde artan hırsızlık olaylarına karşı çalışma başlattı. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda zanlıların beyaz bir araç kullandığını belirleyen polis, çlışmalarını beyaz araçlar üzerine yoğunlaştırdı.

Polis, belirtilen eşkale uyan şahısları bir otomobil içerisinde fark edince 'dur' ihtarında bulundu. Polisler, 'dur' ihtarına uymayıp kaçmaya başlayan otomobilin peşine düştü. Yeni İstanbul Caddesi üzerinde yaşanan kovalamacanın ardından otomobil otogar yakınlarında durduruldu.

Araçta bulunan Mehmet K. (20), Hasan Hüseyin Ç. (20) ve Osman B. (25) gözaltına alındı. Hırsızlıktan kayıtlarının olduğu belirlenen şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadeleri alınan şüphelilerden Mehmet K.'nın kullandığı çantanın da merkez Selçuklu ilçesi Hocacihan Hanaybaşı Mahallesi'ndeki bir iş yerinden çalındığı tespit edildi.

Çantanın çalıntı olduğunun belirlenmesiyle birlikte soruşturmayı derinleştiren polis, 4 hırsızlık olayını da aydınlattı. Şüpheliler tarafından çalındıktan sonra otların arasına saklanan dizüstü bilgisayar, televizyon gibi elektronik eşyalar da ele geçirildi. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.