Hava Durumu

4 saat süren işkenceyi gözyaşları içinde anlattı

Amerika'da sabah programına katılan Cheri isimli kadın, geceyi geçirmek için kaldığı otelde, resepsiyonistten odasının anahtarını alan sapık tarafından 4 saat boyunca cinsel saldırıya uğradığını itiraf etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2019 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2019 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
4 saat süren işkenceyi gözyaşları içinde anlattı

Amerika'nın Pensilvanya eyaletinde yaşayan Cheri Marchionda isimli kadın 2014 yılında Des Moines şehrinde bir otelde dört saat boyunca yaşadığı cinsel saldırıyı katıldığı bir sabah programında anlattı.

KIZ ARKADAŞININ KENDİSİNİ ODADAN KOVDUĞUNU SÖYLEYİP ANAHTARI İSTEDİ

Cheri, 2014 yılında bir iş seyahatinde olduğu sırada geceyi geçirmek için Embassy Suit isimli bir otelde kaldı. Christopher Lapointe, isimli adam otele gelip otelin resepsiyon görevlisine, kız arkadaşının kendisini odadan kovduğunu ve dışarıda kaldığını söyleyerek anahtarı istedi. Resepsiyon görevlisi ise adama kimliğini sormadan Cheri'nin kaldığı odanın anahtarını verdi.

BAĞIRMAYA KALKIŞINCA TEHDİT EDİP CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU

Christopher, Cheri'nin odasına girip bacaklarına dokunarak taciz etmeye başladı. Cheri, bağırmaya çalışınca da elinde tuttuğu kesici bir aletle tehdit etti. Christopher, Cheri'ne dört saat boyunca cinsel istismarda bulunduktan sonra odadan ayrıldı.

SAPIK 20 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Cheri, Christopher'in cinsel saldırı olayından bir gün önce otelin lobisinde kendisine yaklaştığını ve ilişki teklif ettiğini ama kendisinin bu teklifi geri çevirdiğini söyledi. Olaydan sonra tutuklanan Christopher, 20 yıl hapis cezası aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.