Hava Durumu

4 yaşındaki çocuğu caddeye fırlattı

Almanya'da ırkçı kadın, tartıştığı göçmen kadının 4 yaşındaki çocuğunu araçların önüne attı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2013 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
4 yaşındaki çocuğu caddeye fırlattı

Almanya'nın Coburg kentinde göçmen kökenli bir anneye yabancı düşmanı sözler sarfeden 63 yaşında bir Alman kadın, kadının dört yaşındaki çocuğunu hareket halindeki arabaların önüne attı.

Bavyera Eyaleti'ndeki Coburg kentinde 63 yaşında bir Alman kadını, dört, bir ve üç aylık üç çocuğu ile birlikte yolda yürüyen göçmen kökenli bir anneye yabancı düşmanı sözler sarf etti.

29 yaşındaki anne duruma tepki gösterince, yaşlı kadın yabancı düşmanı söz ve hakaretlere devam etti. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine yaşlı kadın genç annenin dört yaşındaki oğluna yöneldi. Yaşlı kadın çocuğu kollarından tutarak, arabaların geçtiği yola fırlattı.

Genç anne olay karşısında şoka girerken, yoldan geçmekte olan otomobillerin zamanında fren yapması sayesinde, çocuk saldırıdan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Coburg polisi küçük çocuğun sadece dizlerinden yaralandığını açıkladı.

Olayın ardından 63 yaşındaki kadın gözaltına alındı. Dün mahkemeye çıkarılan kadın tutuklandı.Savcılık yaşlı kadın hakkında 'kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan' yargılanacağını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.