Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 bin 850 lira ceza kesilen kağıt toplayıcısı polise çaresizce yalvardı

Düzce'de şehir merkezinde motosikletiyle kağıt toplayan Ramazan D.'ye hem kısıtlama nedeniyle hem de ehliyeti olmadığı gerekçesiyle idari işlem uygulandı. Toplamda 5 bin 850 TL ceza kesilen Ramazan D. 6 aylık bebeği olduğunu söyleyerek polislere ceza kesmemeleri için adeta yalvardı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2021 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2021 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
5 bin 850 lira ceza kesilen kağıt toplayıcısı polise çaresizce yalvardı

Düzce'de Cumartesi günü kısıtlama nedeniyle denetim yapan polis ekiplerinin durdurduğu ehliyetsiz motosiklet sürücüsü, ceza yememek için dakikalarca gözyaşı döktü.

Kağıt toplayıcısı olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsüne sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek ve ehliyetsiz araç kullanmaktan toplamda 5 bin 850 TL para cezası kesildi.

Ramazan D.'nin bağlanan motosikleti ise Yediemin otoparkına götürüldü.

Kağıt toplayıcısının ceza yememek için gözyaşı döktüğü anlarda çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu.

Ceza yememek için dakikalarca polis ekiplerine yalvaran vatandaş, kağıt toplayıcısı olduğunu ve 6 aylık bir bebeğinin olduğunu söyledi.

Yerel Öncü TV ekranlarından paylaşılan görüntüde, Ramazan D. gözyaşları içinde polis ekiplerine, "Evim kira, 6 aylık oğlum var, yapmayın. Yok ağabey yok. Ne yapalım? Ne olur Allah aşkına, Peygamber aşkına, elinizi ayağınızı öpeyim yapmayın kurban olduğum. Mübarek gün neden böyle yapıyorsunuz?" diye seslendi, ceza kesmemeleri için yalvardı.

Polis memuru ise kanunları uyguladığını belirterek, "Şehir merkezine gelme hemşerim. Ara sokaklara gitsene, şehir merkezinde ne geziyorsun, burada şimdi? Elimizi ayağımızı öpme, niye elimizi ayağımızı öpüyorsun? Biz yapmıyoruz kanun yapıyor. Kanunları uyguluyoruz hemşerim biz. Kafamıza göre bir şey yapmıyoruz. Biz kanunları uyguluyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.