Hava Durumu

5. katta eski sevgili dehşeti

Muğla'nın Ortaca İlçesi’nde, kendisinden ayrıldığı için tartıştığı kız arkadaşı N.Y.’yi (25), tekme tokat dövdüğü ileri sürülen A.Y. (27) polis tarafından gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2014 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2014 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
5. katta eski sevgili dehşeti

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi A.Y., kendisi gibi öğrenci olan kız arkadaşı N.Y.’den iki ay önce ayrıldı. Muğla’daki kız arkadaşının kendisinden ayrılmasını bir türlü kabullenemeyen A.Y., konuşmak için Ortaca’ya çağırdı.

İkili, dün (Cuma) saat 10.30 sıralarında, bir kafeteryada buluştu. Bir süre konuşan çift, daha sonra A.Y.’nin Atatürk Mahallesi, Atatürk Bulvarı’ndaki evine geçip, konuşmaya burada devam etti. Ancak, ikili arasında tartışma çıktı. Bunun üzerine sinirlenen A.Y., iddiaya göre, kız arkadaşı N.Y.’yi tekme tokat dövmeye başladı.

Bunun üzerine beşinci kattaki evin balkonuna kaçan genç kız, "İmdat" diye, bağırmaya başladı. Genç kızın, yardım çığlıklarını duyan çevredekiler, durumu, "155 Polis İmdat" ihbar hattına bildirdi. Eve giden polis ekipleri, N.Y.’yi kurtardı. N.Y.’nin şikayetçi olması üzerine polis, A.Y.’yi gözaltına aldı. Polis, kendilerine direnen A.Y.’yi güçlükle ekip otosuna bindirdi. A.Y., İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.