Hava Durumu

50 kuruşluk çaydan çeyrek altın çıktı

Aydın Nazilli'de bir kahvehane işletmecisinin başlattığı kampanyada, Mustafa Kılınç isimli vatandaş, çayına atacağı şeker ambalajında 'altın' yazısını bularak çeyrek altının sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2013 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2013 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
50 kuruşluk çaydan çeyrek altın çıktı

Nazilli ilçesinde bir kahvehane işletmecisinin uygulamaya koyduğu 'Çay sizden altın bizden' kampanyasında ilk talihli belli oldu.

Kampanya öncesinde aldığı 50 bin adet çay şekerinden 2'sinin üzerine işletmenin adını ve "altın" yazısını yazdıran kahvehane sahibi Yaşar Avcıoğlu ilk talihlisini buldu.

Kahveye arkadaşlarıyla gelen Mustafa Kılınç, istediği çayın şeker ambalajında "altın" yazısını görünce büyük sevinç yaşadı.

'İLK ÇAYIMDA ŞANS BANA GÜLDÜ'

Altını bulmak için arkadaşlarıyla bol bol çay içtiğini belirten talihli Kılınç, "Her zamanki gibi arkadaşlarımızla kahvehanede buluştuk. İlk çayımda şans bana güldü. Bugün ilk çayımızda şeker ambalajından ''altın'' yazısını görünce çok şaşırdım ve çok sevindim'' dedi.

Kampanya için 50 koli ambalajlı şeker aldıklarını hatırlatan işletmeci Yaşar Avcıoğlu da, "50 koli çay şekerinin ambalajına da 2 adet altın yazısı yazdırmıştım. Şu anda 20. şeker kolisinin içerisinden ilk 'altın' yazan yazımız çıktı. Çeyrek altını kendisine teslim ettim. Geride 30 koli çay şekerimiz kaldı. Bu kolilerin içerisinden 1 altın daha çıkacak. Bu kampanyanın tamamlanmasının ardından yeni bir kampanya daha düzenleyeceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.