Hava Durumu

50mm ses sürücüsüne sahip oyuncu kulaklığı

Esporda ses ve iletişim netliği her şeydir. En ufak sesleri duyabilmek ve takım arkadaşları ile net bir şekilde iletişim kurabilmek, galibiyet ile mağlubiyet arasındaki çizgiyi belirler. Razer BlackShark V2 için Razer, tamamen yeni bir 50mm ses sürücüsü geliştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2020 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2020 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
50mm ses sürücüsüne sahip oyuncu kulaklığı

Razer BlackShark V2, tamamen yeni, patentli olan Razer TriForce Titanium adlı 50 mm sürücü ile donatılmıştır. Son teknoloji ürünü tescilli tasarımda titanyum kaplı diyaframlar kullanan TriForce Titanium sürücüleri, ses frekanslarını ayırır. Bu yüksek, orta ve düşük aralıkların ayrı ayrı ayarlanmasına izin vererek daha net tizler, zengin orta aralık ve güçlü baslar elde edilir.

TriForce Sürücüleri, stereo, 5.1 ve 7.1 kaynaklarla uyumlu, keskin doğruluk, gerçekçi ve sürükleyici oyun içi ses yaratmak için geliştirilmiş konumsal ses çözümü olan THX Spatial Audio ile tamamlanmaktadır. Gelişmiş THX uzamsal algoritmalar ve dünya modelleme teknolojisi, benzeri görülmemiş kullanıcı özelleştirme seçenekleriyle birlikte, her oyuncunun kulağına göre ayarlanmış 360 derecelik bir ses ortamı sunar. THX Spatial Audio, düşmanları bulmayı, vızıldayan mermilerden kaçınmayı ve yakındaki tehditleri kolayca bulmayı mümkün kılarak oyunculara ve e-sporculara Razer ürünlerinin sunduğu ünlü 'haksız avantaj'ı kazanmalarını sağlar.

Tüm atışları kesintisiz duyun

Savaşın sıcağında net iletişim zaferin anahtarıdır, bu yüzden BlackShark V2 için Razer, USB Ses Kartı ile HyperClear Kardioid Mikrofonu geliştirdi. HyperClear Kardioid Mikrofon, daha net ses alma alanı için ayarlanırken, konuşma netliği için mikrofona arkadan ve yanlardan gelen seslerin engellenmesini sağlandı. Çıkarılabilir mikrofonun açık gövde tasarımı, sesinizin daha doğru yakalanması ve yeniden oluşturulması için minimum paraziti sunar.

Gürültüyü kes, konforu arttır

Turnuva oyununda, evde, LAN'da veya turnuva finallerinin ana sahnesinde olsun; dış gürültü, istenmeyen bir dikkat dağıtıcıdır. Diğer oyunculardan ve oyundan duyduğunuz o ufak ses ipuçları, gerçek hayatın gürültüsü kulaklığa girdiğinde kaybolabilir. BlackShark V2'nin gelişmiş pasif gürültü önleme özellikleri; pelüş deri kaplı köpük yastıkla çevrili oval kulak kapakçıklarının tam kapsamlı tasarımından kaynaklanmaktadır. Bu, BlackShark V2'yi kullanıcının kafasına adeta bir mühür gibi yapıştırarak müdahaleci harici sesleri en aza indirir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.