Hava Durumu

58 yaşındaki kadının feci sonu! Dokunmak isterken...

ABD'de yaşayan Cynthia Covert isimli kadın göletteki timsaha dokunmak isteyince canından oldu. Timsah tarafından gölete çekilen kadının son sözü ise "Sanırım bunu bir daha yapmayacağım" oldu. 58 yaşındaki talihsiz kadının bacağından ciddi yara aldığı ancak ölüm nedeninin boğulma olduğu tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2020 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2020 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
58 yaşındaki kadının feci sonu! Dokunmak isterken...

58 yaşındaki Cynthia Covert, arkadaşının ABD'nin Güney Carolina eyaletinde bulunan Kiawah Adası'ndaki evine ziyarete gitti. Arkadaşıyla bir süre sohbet eden Cynthia Covert, tırnaklarına oje sürdükten sonra gölette bulunan timsahları fark edip hayvaları görünce büyülendi.

Polis memurları, Covert'ın gölete doğru yürüdüğünü ve hayvanın fotoğraflarını çekmeye başladığını, bu esnada da arkadaşının aynı noktada bir timsahın geyiğe saldırdığını gördüğüne dair Covert'ı uyardığını söyledi.

Covert, hayvana dokunmak için uzanmadan önce "Bir geyik gibi görünmüyorum" cevabını verdi. Hayvan daha sonra ona saldırdı ve bacağını yakalayıp suya çekti.

Arkadaşının eşi ve yakındaki bir komşu dışarı çıkarak Covert'a ip atıp onu kıyıya çekmeye çalıştı. Fakat bunun ardından timsah, Covert'la birlikte ters dönerek suyun içinde kayboldu.

Polis raporuna göre timsah kadını yakaladıktan sonra Covert'ın, "Sanırım bunu bir daha yapmayacağım" dediği duyuldu.

Polis memurları ve itfaiyeciler olay yerine gelerek kadının cesedi su yüzüne çıkmadan önce 10-15 dakika boyunca Covert'ı aradı. Ancak timsah hala kadının bacağını tutuyordu. Bir memur, kadının bacağını bırakması için hayvana 9 mm'lik tabancayla ateş etti. Timsah ölmeden önce birden fazla kez vuruldu.

Cansız bedeni kıyıya getirildiğinde Covert'in bacağı ciddi hasar görmüştü ancak Charleston İl Hakimliği kadının boğularak öldüğünü belirledi. South Carolina Doğal Kaynaklar Dairesi'ne göre Covert, eyalette timsah saldırısıyla hayatını kaybeden üçüncü kişi oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.