Hava Durumu

59 TL'lik oyun ücretsiz oldu

Epic Games Store ücretsiz hale getirdiği oyunlara her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Steam, Humble Bundle ve benzeri platformları ücretsiz oyunlar konusunda geride bırakan Epic bu kez The Talos Principle ile karşımıza çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2019 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2019 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
59 TL'lik oyun ücretsiz oldu

The Talos Principle kısa süreliğine ücretsiz oldu

2014 yılının Aralık ayında piyasaya sürülen ve Croteam tarafından geliştirilen The Talos Principle, tek oyunculu br bulmaca oyunu. Tom Jubert (FTL, The Swapper) ve Jonas Kyratzes (The Sea Will Claim Everything) tarafından yazılan bu felsefi bilmece oyununda: derin bir uykudan uyanıyormuş gibi, kendinizi antik kalıntıların ve ileri teknolojinin garip, çelişkili bir dünyasında buluyorsunuz.

Buna ek olarak oyunu Steam'den satın almak isteyenler için: normal satış fiyatı 59 TL. Ancak, 2 Ocak tarihine kadar geçerli olan promosyon kapsamında 8,85 TL'ye satın almak mümkün.

Oyuna bugün 19:00'a kadar ücretsiz olarak sahip olmak için buraya tıkladıktan sonra açılan sitede belirtilen adımları takip etmeniz yeterli. Oyuna sahip olmak için " Al " butonuna bastığınızda Epic Games hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor.

Minimum sistem gereksinimleri;

- 2 GHz hızında çift çekirdekli işlemci
- 2 GB RAM / 5 GB depolama alanı
- GeForce 480 GTX veya Radeon HD 5870 ekran kartı
- Windows 7 işletim sistemi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.