Hava Durumu

6 aylık hamile Bengü, ikinci doz aşısını da yaptırdı

İkinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan ünlü şarkıcı Bengü, hamileliğinin 6'ncı ayında ikinci doz koronavirüs aşısını da yaptırdı. Bengü, daha önce doktoruyla konuştuğunu ve aşı olmasında bir sakınca görülmediğini dile getirmişti.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2021 23:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2021 23:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
6 aylık hamile Bengü, ikinci doz aşısını da yaptırdı

İş insanı Selim Selimoğlu ile dünyaevine girdikten sonra kızları Zeynep'i kucaklarına alan çift, ikinci çocuklarına kavuşmak için de gün sayıyor. Hamilelerin aşı olup olmamalarıyla ilgili tartışmaların devam ettiği geçtiğimiz aylarda ilk doz korona aşısını yaptıran Bengü, bu adımı doktoruyla konuştuktan sonra attığını ifade etmişti.

İKİNCİ DOZ AŞISINI DA YAPTIRDI

Şarkıcı Bengü, aşı zamanının gelmesinin ardından ikinci doz aşısını da yaptırdı. Aşı olduğu sırada çektirdiği fotoğrafı Instagram'dan paylaşan şarkıcı, "Evet aylık hamileyim. Evet doktorlarıma ve bilime güveniyorum. Evet ikinci doz aşımı oldum. Lütfen siz de aşınızı olun" diye yazdı.

SELİM ADINI VERECEKLER

Şarkıcı, kızı Zeynep'in baş harfi olan Z harfinde kolye taktığı görüldü. Selim Selimoğlu'yla evli olan Bengü, üç ay sonra dünyaya gelecek oğluna Selim adını verecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.