Hava Durumu

6 gollü müthiş maç!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftası tarihi bir derbiye sahne oldu. Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı derbide futbolseverler 6 gol ve müthiş bir geri dönüş izledi. İlk yarıyı 3-0 önde tamamlayan Beşiktaş, Fenerbahçe'nin geri dönüşüne engel olamadı. İkinci yarıda müthiş bir performans sergileyen Fenerbahçe, skoru 3-3'e getirdi ve tarihi derbi bu skorla sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2019 23:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2019 23:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
6 gollü müthiş maç!

Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın kapanışında oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi tarihi bir mücadeleye sahne oldu. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada Beşiktaş ilk yarıyı 3-0 önde kapattı, Fenerbahçe 2. yarıda geri döndü ve maç 3-3 sona erdi.

Beşiktaş'a ilk yarıda üstünlüğü getiren goller 10. dakikada Gökhan Gönül, ilki penaltıdan olmak üzere 18. ve 45+2. dakikalarda Burak Yılmaz'dan geldi.
Fenerbahçe'nin sayılarını ise 55. dakikada Miha Zajc, 61. dakikada Sadık Çiftpınar ve 67. dakikada Hasan Ali Kaldırım kaydetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş'ın 3 maçlık galibiyet serisi sona ererken, siyah-beyazlı takım puanını 40 yaptı ve lider Başakşehir'in 11 puan gerisinde kaldı. Fenerbahçe ise üst üste 2. beraberliğini aldı ve 25 puana yükseldi.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacakken, Fenerbahçe ise evinde Rizespor'u konuk edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.