Hava Durumu

6 yıllık bekleyiş sona erdi: Halo 2: Anniversary müjdesi

Xbox ile özdeşleşen ve bir aksiyon oyunu olan Halo, yıllarca kendisinden söz ettirmeyi başardı. 2014 yılında Xbox One için piyasaya sürülen bu yapım, masaüstü kullanıcıları için geliyor. Halo 2 Anniversary PC çıkış tarihi belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2020 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2020 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
6 yıllık bekleyiş sona erdi: Halo 2: Anniversary müjdesi

Halo 2 Anniversary PC çıkış tarihi çok uzakta değil

2004 yılında Xbox platformu için piyasaya sürülen Halo 2, oyuncular tarafından çok sevilmişti. 2014 yılında Halo 2: Anniversary adı ile tekrar karşımıza çıkan bu oyun, yüksek çözünürlüklü grafikler ile tamamen yenilenmişti.

Oyun içi müzik listesi ve ses efektleri gibi konularda da tazelenen Halo 2, Xbox kullanıcılarını geçmişe götürmeyi başarmıştı. Halo 2: Anniversary, 6 yıl önce Microsoft'un konsolu için hazırlanan Halo: The Master Chief Collection'ın bir parçası olarak oyuncuların beğenisine sunulmuştu.

Xbox One'ın yaygınlaşmasında büyük bir paya sahip olan bu pakette Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo 4, Halo: Reach ve Halo 2: Anniversary yer aldı. Ayrıca Halo: The Master

Halo: Combat Evolved Anniversary de bu paket ile beraber gelen yapımlar arasında yer alıyor. Windows 10'a, Steam'e ve Microsoft Store'a gelmesi beklenen Halo 2: Anniversary isimli yapımın çıkış tarihi 12 Mayıs 2020 olarak belirlendi.

Şu an için bu oyunun Steam sayfası güncellenmedi. Halo serisinin diğer oyunları aşağıdaki görselde yer alan fiyatlandırmalar eşliğinde mağazadaki yerinde duruyor. Peki kendisinin ön sipariş için belirlenen fiyatı var mı?

Kendisinin, tek parça şeklinde satılmak üzere, bir ön sipariş fiyatı mevcut değil. Macera yapımının 4K 60 FPS desteği vereceği de aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.