Hava Durumu

60 milyon euroya Tottenham'da

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in geçen sezon 'Değişik yerlerde görebiliriz' dediği Gedson Fernandes, 60 milyon euroya Benfica'dan Tottenham'a transfer oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2020 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2020 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
60 milyon euroya Tottenham'da

Avrupa Ligi'nde geçen sezon Galatasaray ile Benfica'yı karşı karşıya getiren maçta Portekiz ekibi, rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıkmıştı. Kadroda bulunan genç isimlerden biri de 20 yaşındaki Gedson Fernandes idi...

Fatih Terim, maçtan önce kendisine sorulan 'rotasyon' sorusuna ''Yapılan algıya da çok fazla itibar etmemek lazım, 5 oyuncu oynamadı, 6 oyuncu gelmiyor gibi. Gedson Fernandes, Cervi, Salvio... Bunların hepsi daha düne kadar bu takımın çok değerli oyuncuları. Hatta bazılarını önümüzdeki günlerde değişik yerlerde görebiliriz.'' cevabını vermişti.

Terim'in 'Farklı yerlerde görebiliriz' dediği Portekizli futbolcu, Jose Mourinho'nun ekibi Tottenham'a 60 milyon euroya transfer oldu. Fernandes, 18 aylığına Tottenham'a kiralanırken sözleşmede 60 milyon euro satın alma opsiyonu eklendi.

İLK GOLÜNÜ FENERBAHÇE'YE ATMIŞTI...

Gedson Fernandes, Benfica formasıyla ilk maçına o sene Fenerbahçe karşısında çıkmıştı ve Kadıköy'de 1-1 biten maçta takımının golünü atmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.