Hava Durumu

64 yaşındaki kadın el çabukluğu ile 5 altın bilezik çaldı

Kars'ta müşteri gibi girdiği kuyumcuda, el çabukluğuyla 35 bin TL değerinde 5 altın bileziği çalıp kaçan S.G. (64) adlı kadın ile hırsızlık olayına yardım eden 2 kişi, Ankara'da yakalanarak, gözaltına alındı. 3 şüpheli sevk edildikleri adliyede tutuklanırken, hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2020 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2020 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
64 yaşındaki kadın el çabukluğu ile 5 altın bilezik çaldı

Olay, 29 Eylül günü, Kazımpaşa Caddesi'ndeki kuyumcuda yaşandı. Kuyumcu dükkanına müşteri gibi giren bir kadın, altın bilezik almak istediğini söyledi. Çalışanın değişik modelde bilezikler gösterdiği kadın, el çabukluğu ile aldığı 5 bileziği cüzdanının altına sakladı. Ardından da dükkandan çıktı. Hırsızlık olayının fark edilmesi üzerine polis, kadını yakalamak için çalışma başlattı.

Kuyumcu dükkanındaki güvenlik kamerasını inceleyen polis, maske ve güneş gözlüğü takan kadının S.G. olduğunu tespit etti. Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, S.G.'ye İ.Y. (69) ve A.Y.'nin (46) yardım ettiğini, 3 şüphelinin otomobil ile Ankara'ya gittiğini belirledi. Ankara Polisi ile yapılan ortak çalışma sonunda otomobil, başkent girişinde durduruldu. Gözaltına alınan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.