Hava Durumu

65 yaş üstü iznin tadını çıkardı

65 yaş üstü vatandaşlar bu hafta sonu ikinci kez sokağa çıktı. Bu kez 4 saat yerine 6 saat sokaklar onlarındı. Başkentte de pek çok noktada olduğu gibi kimi koşarak evdeki hareketsizliğinin pasını attı kimi de gölgede oturdu, açık havanın tadını çıkarttı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2020 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2020 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
65 yaş üstü iznin tadını çıkardı

Kimi refakat etti annesini getirdi. Kimi tek başına yürüyüş yaptı. Kimi de arkadaşı ile buluşup hasret giderdi.

65 YAŞ ÜSTÜNDEKİLER 6 SAATLİK İZNİNDE PARKLARDAYDI

65 yaş üstü vatandaşlar bu hafta sonu ikinci kez sokağa çıktı. Geçen hafta 11:00-15:00 saatleri ile sınırlı olan izinleri, bu sefer saat 12:00'de başlayıp 18:00'de sona erdi. Hava da güzel olunca yine parklar, bahçeler doldu. Ankara'da en çok rağbet edilen noktaların başında yine Kuğulu Park vardı.

Ama Kuğulu Park'taki çocuk parkında önlem daha fazlaydı. Geçtiğimiz hafta yaşlılar, çocuklar gibi parklara koşunca polis de bu hafta önlemlerini arttırdı. Oyun parkına girişler kapatıldı, sık sık sosyal mesafe uyarısı yapıldı.

KISITLAMAYA UYMAYANLAR YAKALANDI

Ankara'da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edenler de yok değildi. Polisin 'Dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz otomobil sürücüsü ile emniyet ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamacanın ardından yakalanan genç yaştaki 3 kişiye toplam 11 bin 923 lira para ceza kesildi. Gençlerin polis otosunda özçekim yapması da dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.