Hava Durumu

7 Haziran'da bu iş bitsin

Bursaspor'da kimin başkan olacağı merakla beklenirken 6 aday da kong-renin ilk toplanma tarihi olan 7 Haziran'da gerçekleşmesini istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2013 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2013 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
7 Haziran'da bu iş bitsin

Bursaspor başkan adayları İlhan Uslu, Mesut Mestan, Erkan Körüstan, Muzaffer Önadım, Recep Bölükbaşı ve Hayri Yazıcı, ortak bir fikirde birleşti. 6 başkan adayı da kongrenin ilk toplanma tarihi olan 7 Haziran'da Yeşil Beyazlı kulübün başkanının belli olmasını istedi. Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri ve başkan adayı İlhan Uslu, "Kongrenin ilk toplanma tarihi olan 7 Haziran'da yapılmasını istiyoruz. Divan Kurulu Başkanlığı'na da yönetim kurulu listemizi sunacağız" dedi.

1-2 TRANSFER YAPABİLİRİZ

Başkan adayı olan 2. Başkan Recep Bölükbaşı, transferde ve planlamada geç kalınmaması için çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederek, "Biz gerekli transfer çalışmalarını yapıyoruz. Gidecek futbolcular da çok önemli. Enes Ünal'a imzayı attırdık. Alternatif futbolcularla görüşüyoruz. 1-2 transfer yapabiliriz. Biz çalışmalarımızı kongre olmayacakmış gibi geç kalınmaması için sürdürüyoruz. Taraftarlarımızın da kongre ile ilgili önerisine saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

10 GÜNE İHTİYACIMIZ VAR

Başkan adaylarından merhum başkan İbrahim Yazıcı'nın ağabeyi Hayri Yazıcı ise kongrenin bir an önce bitirilmesini istediklerini belirterek şunları söyledi: "Genel kurul üyeleri iştirak ederse olur. Biz de olmasından tarafız. Seçim şekline göre hareket edeceğiz." Başkan adayı Erkan Körüstan da genel kurulun 7 Haziran'da toplanması gerektiğini söyledi ve Bursaspor'un 10 güne ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

BİR GÜN BİR GÜNDÜR

Transfer sezonunda 1 günün bile değerinin olduğunu dile getiren başkan adayı Mesut Mestan, "Temennimiz çoğunluğu sağlamak. Biz kongreye hazırız. Ancak çoğunluğun gelmesini sağlayamıyorsak gelen insanlara da eziyet etmiş oluruz" dedi. Başkan adayı Muzaffer Önadım da, "Biz 7 Haziran'da orada olacağız. Bursa'da şeffaflığın ortaya çıkmasını istiyoruz. 7'si olmuş, 17'si olmuş fark etmez. Yarın bile olsa hazırız" diye konuştu.

Bugün listeler veriliyor

Başkan adayları İlhan Uslu, Mesut Mestan, Erkan Körüstan, Muzaffer Önadım, Recep Bölükbaşı ve Hayri Yazıcı, 7-17 Haziran tarihlerinde yapılacak olağanüstü kongre için bugün Divan Kurulu Başkanlığı'na yönetim kurulu listelerini sunacak. Son ana kadar yarıştan çekilen olmazsa, Yeşil Beyazlı kulüp tarihinde ilk kez 6 adayla kongreye gidecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.