Hava Durumu

7 yaşındaki çocuğa cinsel istismara hapis cezası

Kayseri'de 7 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan sanığa 21 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
7 yaşındaki çocuğa cinsel istismara hapis cezası
Kayseri'de 7 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan sanığa 21 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verildi.

''ÜZERİME ATILAN SUÇU KABUL ETMİYORUM''

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanık A.M. (41), 7 yaşındaki mağdur H.Ş.'nin şikayetçi babası S.Ş., annesi T.Ş. ve avukatlar hazır bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü avukatı da duruşmaya müdahil oldu. Pınarbaşı'da market işlettiğini söyleyen sanık A.M. sorgu ve savunmasında, "Üzerime atılı suçu kabul etmiyorum. Uzaktan yakından alakam yok. Beraatımı istiyorum." dedi. Mağdurun şikayetçi babası S.Ş. ve annesi T.Ş. sanığın cezalandırılmasını talep etti.

''SÜREKLİ ALTIMA KAÇIRMAYA BAŞLADIM''

Karar duruşmasına katılmayan, ancak ilk duruşmada ifadesi alınan mağdur H.Ş. pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde şöyle konuşmuştu: "1. sınıfa gidiyorum. Biz sokakta arkadaşlarla top oynuyorduk. Bu adam geldi. Kamyonunu park etti. Beni çağırdı, diğer arkadaşlarımı 'burada oynamayın' diyerek kovdu. Marketi kilitledi, pantolonumu aşağı indirip, canımı çok acıttı. Annene söylersen anneni, babanı öldürürüm dedi. Başka bir gün ise arkadaşım eve geldi ve marketçinin beni çağırdığını söyledi. Yine gittim, aynı şeyleri yaptı. En son kamyon kasasına bindirdi, ben bağırınca ağzımı kapattı. Sanığın eylemlerinden sonra ben sürekli altıma kaçırmaya başladım."

21 YIL 10 AY 15 GÜN HAPİS CEZASI VERİLDİ

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanığa 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 15 yıl 7 ay 15 gün, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan ise 6 yıl 3 ay hapis cezası olmak üzere toplam 21 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verdi. Karar sonrası adliye koridorlarında taraflar arasında çıkan tartışmayı polis büyümeden önledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.