Hava Durumu

70 kilogramlık orkinos, görenleri hayrete düşürdü

Sinoplu balıkçılarca Ege Denizi'nde avlanan 70 kilogram ağırlığındaki orkinos balığı kentte nadir görülmesinden dolayı vatandaşların ilgi odağı oldu. Büyüklüğü ile dikkat çeken balığı görenler, anı ölümsüzleştirmek için telefona sarılırken, orkinosun kilosu 80 liradan satışa sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2020 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2020 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
70 kilogramlık orkinos, görenleri hayrete düşürdü

Sinop'tan avcılık yapmak için Ege Denizi'ne giden bir balıkçı teknesinin ağına 70 kilogram ağırlığında orkinos takıldı. Balıkçılar tarafından kente getirilen ve tezgahta satışa sunulan dev balık vatandaşların ilgi odağı oldu.

GÖREN ŞAŞIRIP KALDI

Bazı vatandaşların cep telefonlarıyla balığı fotoğrafladıkları görüldü. Balıkçı Hasan Yusufoğlu, bölgelerinde orkinos avcılığı olmadığından balığı görenlerin şaşırdığını söyledi.

KİLOSU 80 LİRADAN SATIŞA SUNULDU

Tezgaha koydukları balığa vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Yusufoğlu, "Fiyatını soranlar, fotoğraf çekenler oldu. Bu bölgede tezgahlarda nadir görüldüğünden yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Kilogramı 80 liradan satışa sunduğumuz balığa alıcı Ankara'dan çıktı. Biz de balığımızı oraya göndereceğiz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.