Hava Durumu

8 kader haftası

Yeşil Beyazlılar bu maçların 4'ünü sahasında 4'ünü de deplasmanda oynayacak. İbrahim Üzülmez ve öğrencilerinin bu periyotta sergileyecekleri performans Süper Lig yolculuğunda belirleyici olacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2020 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2020 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
8 kader haftası

Bursaspor 21-28'inci haftalar arasında 35 günde 8 maça çıkacak.

SIKIŞTIRILMIŞ TAKVİM

Yeniden zirveye parolasıyla Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Bursaspor geçen hafta ligin son sırasında yer alan Eskişehirspor'a yenilerek hem hayal kırıklığı yaşamış hem de Hatayspor'un ardından ikinci basamağa yerleşme fırsatını kaçırmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu ligde 28'inci haftaya kadar oynanacak maçların programını açıklarken, Bursaspor sıkıştırılmış takvimde 35 günde toplam 8 maça çıkacak. Yeşil Beyazlılar bu maçların 4'ünü sahasında 4'ünü de deplasmanda oynayacak. İbrahim Üzülmez ve öğrencilerinin 35 günlük performansı Süper Lig yarışında Bursaspor'un kaderini belirleyecek.

HAFTA İÇİNDE MAÇ VAR

21'inci haftada Osmanlı maçı için Ankara'ya gidecek Bursaspor daha sonra peş peşe ara transferin flaş takımı Adana Demirspor'la sahasında, şu an için ikincilik yarışı yaptığı Erzurumspor'la da deplasmanda oynayacak. Sıkıştırılmış takvim doğrultusunda Bursaspor hemen sonrasında 27 Şubat Perşembe günü sahasında Altay, 1 Mart Pazar günü de deplasmanda Ümraniyespor'la karşılaşacak. 7 Mart Cumartesi günü İstanbulspor'u konuk edecek Bursaspor 3 gün sonra deplasmanda Balıkesirspor'la kozlarını paylaşacak. Bursaspor bu zorlu periyodu 4 gün sonra 14 Mart Cumartesi günü Boluspor maçıyla tamamlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.