Hava Durumu

8 saat diyor, millet size 11 yıldır katlanıyor

Yalova'da konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın duran adamlara yönelik ’Ya 8 saat bunlar nasıl duracak. Bunlarda boyun fıtığı, bel fıtığı yok mudur?’ sözlerini eleştirerek, "Bir insan boyun, bel fıtığı olabilir yeter ki beyin fıtığı olmasın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2013 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2013 21:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
8 saat diyor, millet size 11 yıldır katlanıyor

Yalova’da özel bir anaokulunun yılsonu etkinliğine katılan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, programın çıkışında gazetecilere gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

"Bu ülkede bir duran adamlar, bir vuran adamlar, bir de götüren adamlar var" diyen İnce, "Vuran adamlarla götüren adamlar beraber, ortak. Koalisyon kurmuşlar bunlar. Bülent Arınç, Ya 8 saat bunlar nasıl duracak. Bunlarda boyun fıtığı, bel fıtığı yok mudur? Herhalde yok’ diyor. Bir insan boyun, bel fıtığı olabilir yeter ki beyin fıtığı olmasın. ’8 saat çok, 8 dakika dursunlar’ diyor. 11 yıl durdunuz. Millet size 11 yıldır katlandı da sen 8 saat mi katlanamıyorsun?

Türkiye’de insanlar, gençler zekalarını, mizahın gücünü konuşturuyorlar. Gençlerin deyimiyle ’ti’ye alıyorlar iktidarı. Yani Türkiye’de hiçbir iktidar sokaklarda bu kadar küçümsenmemiştir. Bu kadar kaba güce, gaza, TOMA’ya, copa rağmen bu ülkenin insanları direniyor. Bütün vilayetlerinde, Yalova’sında, İstanbul’unda, İzmir’inde, Antep’inde, Mersin’ninde direniyor. İktidar aklını başına toplamalı. Başbakan bu tavırlarından vazgeçmeli. Başbakan tek adamlığını bir kez daha düşünmeli. AKP içindeki milletvekillerine sesleniyorum, kapıkulu olmayın, özgür iradeli milletvekili olun" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.