Hava Durumu

9 bin Euro'ya Olcay Şahan

31 yaşındaki futbolcu yıllık kazancı olan 2 milyon Euro'nun yarısından fazlasını silmeyi göze aldı ve Samet Aybaba ile olan yakınlığından dolayı 2.5 yıllığına Bursaspor'a gelmeyi kabul etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2018 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
9 bin Euro'ya Olcay Şahan

Haber I Tolga ÖZTAŞI

Süper Lig'de devre arası yaklaşırken Bursaspor'da transfer harekatı başladı. Yeşil Beyazlılar ikinci yarı öncesi Samet Aybaba'nın prensi Olcay Şahan ile el sıkıştı. Yaklaşık 3 aydır süren görüşmelerin ardından Trabzonspor ile yollarını kesin olarak ayıracak 31 yaşındaki kanat oyuncusu Timsah olmayı kabul etti. Olcay Bordo Mavili ekipten 1 milyon 700 bin Euro ve Beşiktaş'tan aldığı 300 bin Euro olmak üzere kazandığı yıllık toplam 2 milyon Euro'da büyük ölçüde indirime gitti. Deneyimli kanat oyuncusu Timsah'ın yıllık 900 bin Euro'luk teklifine "tamam" dedi.

İLK YASAK KALDIRILACAK

Olcay Şahan ile oldukça uzun süren pazarlıklar sonunda anlaşan Bursaspor'da ayrıca kısmi transfer yasağı da bulunuyor. Yeşil Beyazlılar devre arası transfer dönemi açıklanana kadar Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda yer alan dosyalarını kapatmak için ödemeler yapacak. Timsah transfer yasağı sorununu ortadan kaldırdıktan sonra da Olcay Şahan'ı kadrosuna katacak ve Antalya'da yapılacak kampa yetiştirecek. Türkiye Süper Ligi'ne ilk olarak 2012 yılında Beşiktaş'a gelen deneyimli kanat oyuncusu 2017'nin Ocak ayında ise Trabzon-spor'a transfer olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.