Hava Durumu

A Milli Takım Köln'e gidiyor

A Milli Takımı Teknik Direktörü Güneş, Almanya ile yarın oynayacağı hazırlık maçıyla UEFA Uluslar Kupası'ndaki Rusya karşılaşmasının provasını yapacak. Ay-yıldızlılar, Moskova'ya gitmeden önce iki gün burada çalışacak

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2020 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2020 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
A Milli Takım Köln'e gidiyor

UEFA Uluslar Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan, Macaristan'a yenilip, Sırbistan ile de berabere kalan A Milli Takımımız, Rusya ve Sırbistan maçlarına büyük önem veriyor. Bunlardan gelecek kötü sonucun Türkiye'yi olumsuz etkileyeceğini bilen Teknik Direktör Şenol Güneş, ilk olarak Rusya'yı deplasmanda devirmek istiyor.

Grupta iddialı olabilmenin tek şartı olarak lider Rusya'yı kendi evinde devirmek olduğunu bilen ay-yıldızlılar, bu nedenle işi sıkı tutuyor. Almanya ile yarın yapılacak hazırlık maçı da Rusya'nın adeta bir provası olacak. Güçlü rakibi karşısında takımı sınayarak son durumu görmeyi amaçlayan Güneş, bu şekilde ne yapabileceklerini tartmış olacak.

Bugün gidiyorlar

Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla bugün Köln kentine gidecek olan A Milli Takımımız, yarınki Almanya maçının son hazırlığını da Köln Stadyumu'nda gerçekleştirecek. Bu karşılaşmanın ardından iki gün Almanya'da kalacak ekibimiz, Rusya maçının hazırlığını burada gerçekleştirecek. Ay-yıldızlılar, Rusya ile deplasmanda oynayacağı müsabaka için 10 Ekim'de THY'ye ait uçakla Köln'den Moskova'ya geçecek. Rusya ile Türkiye arasında 11 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşma Türkiye saatiyle 21.45'te başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.