Hava Durumu

A Milliler'in tadı yok!

A Milliler, Kosova sınavı öncesi oynadığı özel maçta deplasmanda Makedonya ile golsüz berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 22:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 22:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
A Milliler'in tadı yok!

Makedonya ile özel maçta karşı karşıya gelen A Milli Takım'da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Moldova ile yapılan hazırlık müsabakasının ilk 11'ine göre 8 değişiklik yaptı.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden ay-yıldızlı ekip, başkent Üsküp'teki II. Filip Arena'da Makedonya'ya konuk oldu.

Fatih Terim, ay-yıldızlı ekibin 27 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile yaptığı ve 3-1 kazandığı hazırlık maçının ilk 11'ini büyük oranda değiştirdi. Terim, Moldova müsabakasına ilk 11'de başlayan Onur Kıvrak, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Güray Vural, Okay Yokuşlu, Oğuzhan Özyakup, Cengiz Ünder ve Emre Mor'a Makedonya karşısında şans vermedi.

Deneyimli teknik adam, Onur, Güray ve Okay'ı aday kadroya almazken, Şener'i ise sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkardı. Emre Mor da solunum yollarındaki rahatsızlığı nedeniyle Makedonya karşısında forma giyemedi. Ahmet, Oğuzhan ve Cengiz de yedekler arasında şans bekledi.

Fatih Terim, Moldova karşılaşmasının ilk 11'inde yer alan Çağlar Söyüncü, Emre Çolak ve Enes Ünal'a Makedonya maçında da formayı teslim etti.

MAÇA BURAK YILMAZ DAMGASI

Berabere biten maçta Burak Yılmaz'ın pozisyonu maça damga vurdu. 79. dakikada Emre Çolak'ın yerine oyuna dahil olan Burak Yılmaz, maça girdikten 3 saniye sonra ofsayta yakalandı.

OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK ÖNLEMİ!


Makedonya'da oynanan hazırlık maçı öncesinde stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Makedonya askerleri ve polisler, güvenliği sağlamak adına koordineli olarak stat çevresinde mesai harcadı.

MAKEDONYA'DA HUMMALI ÇALIŞMA!

Türkiye-Makedonya karşılaşmasının oynandığı 2.Filip Arena Stadı, 8 Ağustos'taki Süper kupa finali adına bakıma alınmış durumda.
Real Madrid-Manchester United arasında UEFA Süper kupa finalinin oynanacağı Üsküp'te hem stat hem de şehrin bu finale iyi bir ev sahipliği yapması adına yoğun tadilat ve bakım çalışmaları dikkat çekti.

ARDA VE BURAK'TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

A Milli Takım'ın kaptanı Arda Turan ve golcü ismi Burak Yılmaz, Makedonya karşılaşması öncesi engelli bir taraftarın yanına giderek, onunla özel olarak ilgilendi.

Ay-yıldızlı ekibin maç öncesi ısınma bölümünü tamamlayarak soyunma odasına gittiği sırada saha kenarındaki engelli Ertan Şakiri'nin yanına giden Arda ve Burak, genç taraftara sarıldı.

MAKEDONYA'YI TÜRKLER FETHETTİ!

Makedon vatandaşları milli takımlarını yalnız bırakırken Üsküp'te yaşayan Türk vatandaşlarımız ise AY Yıldızlı ekibe destek olmak adına akın etti. 2.Filip Arena Stadı'nda oynanan maçı yaklaşık 5 bin Ay Yıldızlı taraftarımız destek verdi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları taraftarlar yan yana 90 dakikayı izledi

Türkiye ve Makedonya bayrakları tribünlerde birlikte dalgalanırken dostça görüntüler vardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.