Hava Durumu

Aaron Boupendza'dan Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması

Süper Lig'de gösterdiği performansa büyük kulüplerin radarına giren Hataysporlu futbolcu Aaron Boupendza, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ve Galatasaray kendisini istemesinden ötürü onur duyduğunu belirten 26 yaşındaki golcü, sözleşmesi devam ettiği için önceliğinin Hatayspor'un başarısı olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2021 19:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2021 19:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aaron Boupendza'dan Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması

Süper Lig'de gol krallığı yarışında attığı 18 golle zirvede bulunan ve birçok kulübün transfer listesine giren Aaron Boupendza, geleceği hakkında TRT Spor'a konuştu.

"İYİ BİR SÜREÇ İÇİNDEYDİK ANCAK OLMADI"

Rus kulübü Krasnodar ile yaşanan transfer sürecinden bahseden golcü oyuncu, "Krasnodar ile iyi bir süreç içindeydik ancak olmadı. Demek ki olmaması gerekiyordu. Benim en büyük amacım burada sezonu en iyi şekilde bitirebilmek. Bunun için çalışıyorum. Sezon tamamlandıktan sonra Krasnodar ya da başka bir kulüple transfer gündemim olabilir ancak önceliğim, Atakaş Hatayspor'da sezonu en iyi şekilde tamamlamak." diye konuştu.

"BÜYÜK KULÜPLERİN İSTEMESİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ"

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olmasıyla ilgili de konuşan Boupendza, "Benim için Türkiye'deki büyük kulüplerle ismimin geçmesi bir onur ancak benim için önemli olan, takımımın başarısının devam etmesi. Takımımda ne iş yaptığım önemli. Atakaş Hatayspor'da kontratım devam ediyor. Bu süreçte de işim dışında başka bir şeyler meşgul olmak istemiyorum. Bundan sonra zaman neyi gösterir, yaşayıp göreceğiz. Süper Lig, en iyi liglerden biri. Burada oynamak çok güzel. Gelecekte Türkiye'de devam eder miyiz bilinmez. Futbolda her şey çok çabuk değişiyor ancak önemli olan buradaki görevimi tamamlamak. Sonrasını hep birlikte göreceğiz." dedi.

"BERABER ÇALIŞARAK BU BAŞARILARI KAZANMIŞ OLDUK"

Başarısında arkadaşlarıyla arasında olan uyumun büyük önemi olduğunu belirten golcü oyuncu, "Hatayspor taraftarları, başarımın künefeden geldiğini söylüyorlar. Burada kendimi rahat hissediyorum ve takım arkadaşlarımla uyum içindeyim. Arkadaşlarımın da attığım gollerde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Umuyorum ki bu şekilde devam edebilirim. Hatay'ın tarihini araştırdım. Güzel bir şehir olduğunu öğrendim. Burada oynayan arkadaşlarım vardı ve onlardan da bilgi aldım. Gelmeden önce böyle bir performans verip veremeyeceğimi tahmin etmek elbette zor ancak hep beraber çalışarak bu başarıları kazanmış olduk." dedi.

"ÖZEL BİR ÇALIŞMAM YOK"

Erzurumspor'a attığı golün en sevdiği gollerden biri olduğunu belirten Boupendza, "Özel bir çalışmam yok. Sahada spontane gelişen şeyler oluyor. Tabii, gol sevinçlerimi ve bazı denediğim hareketleri taraftarlar ve futbolun estetiği için geliştirmeye çalışıyorum. Attığım gollerin tamamını çok seviyorum ama Erzurumspor'a attığım gol, içlerinde en sevdiğim gollerden biri." diye konuştu.

"ALTAY BAYINDIR VE ABOUBAKAR'I ÇOK BEĞENİYORUM"

Süper Lig'de Fenerbahçe kalecisi Altay ve Beşiktaş'ın golcüsü Aboubakar'ı beğendiğini söyleyen Boupendza, "Tüm takımların kalecileri oldukça iyi ancak özellikle Fenerbahçeli Altay Bayındır'ın en iyi kalecilerden biri olduğunu düşünüyorum. Bana da oldukça zorluk çıkarmıştı. Ligde çok fazla iyi golcü de var. Aralarında, özellikle Vincent Aboubakar gibi oyuncuları çok beğeniyorum. Zaten, Fransa'dayken de Süper Lig maçlarını takip etmeye çalışıyordum. Çok fazla kaliteli oyuncu var." dedi.

"ŞU AN 18 GOLÜM VAR..."

Belli bir gol hedefi olmadığını belirten Boupendza, "Sahada taraftar olursa, futbol daha güzel olur. Biz futbolcuların taraftarlarla oyunları ve düşünceleri değişiyor ancak sağlık açısından insanlar, maçları evlerinden takip etmek durumunda kalıyor. Eminim ki evlerinden izlerken de keyif alıyorlardır ancak benim tercihim, seyircilerin önünde oynamak olurdu. Şu an 18 golüm var. Belirli bir sayıya kilitlenmek, 'şu kadar gol atacağım' demek çok olanaklı değil. Benim düşüncem en iyi oyunu oynamak, takım arkadaşlarımla birlikte en iyi performansı sergileyerek Hatayspor'a yardım edebilmek." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.