Hava Durumu

ABD'de katliam gibi kaza! 15 ölü, 12 yaralı var

ABD'nin California eyaletinde cip ile tırın çarpışması sonucu 15 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan 12 yaralının tedavileri ise sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2021 20:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2021 20:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
ABD'de katliam gibi kaza! 15 ölü, 12 yaralı var

ABD'nin California eyaletine bağlı Imperial County'de sabah saatlerinde katliam gibi bir trafik kazası meydana geldi. Cip ile çakıl taşı yüklü tırın çarpışması sonucu 15 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı. El Centro Bölgesel Tıp Merkezi Acil Servis Departmanı Müdürü Judy Cruz yaptığı açıklamada, cipte 27 kişi bulunduğunu ifade ederek, 14 kişinin olay yerinde, 1 kişinin ise hastanede hayatını kaybettiğini aktardı.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaralılar, El Centro Bölgesel Tıp Merkezi ve Brawley'deki Pioneers Memorial Hastanesi'nde tedavi altında bulunuyor. El Centro Bölgesel Tıp Merkezi CEO'su Adolphe Edward ise yaptığı açıklamada, "Hastalar tahmin edebileceğiniz gibi zor bir dönemden geçiyor. Bu büyük bir kazaydı ve acil serviste onlarla ilgileniyoruz" dedi.

KAZA İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazanın meydana geldiği yer California'nın güneydoğusundaki El Centro'nun yaklaşık 10 mil doğusunda ve Meksika sınırının yaklaşık 10 mil kuzeyinde bulunuyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.