Hava Durumu

ABD'de müslüman doktora silahlı saldırı

ABD'nin Teksas eyaletinde Müslüman bir doktor, sabah namazına gittiği cami önünde silahlı ve bıçaklı saldırıya uğradı. Yoğun bakımda olan doktorun sağlık durumu kritik.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
ABD'de müslüman doktora silahlı saldırı
ABD'nin Teksas eyaletinde Müslüman Arslan Tajammul isimli göz doktoru, sabah namazına gittiği cami önünde önce bıçaklandı ardından silahla vuruldu. Vücuduna iki kurşun isabet ettiği belirlenen doktorun şu anda yoğun bakım ünitesinde olduğu öğrenildi.

CAMİYE GELİRKEN SALDIRAYA UĞRADI

Teksas eyaletinin Houston kentindeki Medrese İslamiye Mescid-i Nur Camisi önünde meydana gelen olay, sabah namazı
vaktinde yaşandı.Caminin sözcüsü Muhammed İmaduddin, yerel basına yaptığı açıklamada, sabah namazı için gelen doktorun aracını sokağa park ettikten sonra camiye yürürken saldırıya uğradığını belirtti.

HEDEF MÜSLÜMANLAR

"Şu anda ülkedeki siyasi ortam çok korkutucu" diyen Imaddudin, bir hafta içerisinde Houstan'daki Müslümanları hedef alan birçok saldırı yaşandığına dikkati çekti.

Maskeli olan saldırganların doktoru önce bıçakladığını ardından da silahla vurduğunu ifade eden görgü şahitleri ise saldırganların olay yerinden yaya olarak kaçtıklarını dile getirdi.

YOĞUN BAKIMDA

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis yetkilileri, Dr Arslan Tajammul isimli göz doktoruna iki kurşunun isabet ettiğini, şu anda yoğun bakım ünitesinde bulunduğunu ve kurtulmasını beklediklerini kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.