Hava Durumu

ABD'de yemin töreni sonrası havai fişekler eşliğinde konser!

ABD'de Başkan Biden'ın yemin töreni birçok yıldızın katıldığı bir konserle taçlandırıldı. Konserin en çok konuşulan ismi, havai fişek gösterisi eşliğinde 'Firework' (Havai fişek) şarkısını söyleyen Katy Perry oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2021 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2021 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
ABD'de yemin töreni sonrası havai fişekler eşliğinde konser!

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden'ın dünkü yemin töreni kapsamında yıldızlar geçidi niteliğinde bir konser de düzenlendi. Lincoln Anıtı'nda düzenlenen, 'Celebrating America' (Amerika'yı kutlamak) adındaki ve oyuncu Tom Hanks'in sunuculuğunu üstlendiği etkinliği Bruce Springsteen 'Land of Hope and Dreams' (Umudun ve Hayallerin Diyarı) şarkısıyla açtı.

Tom Hanks: "In truth, Inauguration Day is about much more than the swearing-in of our next national leaders. This day is about witnessing the permanence of our American ideal." #Inauguration2021 pic.twitter.com/QzV18BB1De

-- MSNBC (@MSNBC) January 21, 2021

​Foo Fighters, 'Times Like These' (Böyle Zamanlar) şarkısını 'zorlukları adanmışlık ve yaratıcılıkla aşan' öğretmenlere adadı.

To teachers everywhere, Thank You.
This is in your honor.#Inauguration2021 #CelebratingAmerica #TimesLikeThese pic.twitter.com/unGyGxpocp

-- Foo Fighters (@foofighters) January 21, 2021

​Demi Lovato'nun ülkenin dört bir yanından sağlık çalışanları eşliğinde Bill Withers'ın 'Lovely Day' (Hoş Bir Gün) şarkısını söylediği, John Legend'ın da Nina Simone'un 'Feeling Good' (İyi Hissediyorum) parçasını seslendirdiği konseri, Katy Perry kapattı.

It's a lovely day around the USA! Thank you @ddlovato for helping America get dancing tonight. 💃🇺🇸 #Inauguration2021 pic.twitter.com/QtRxWg0mQD

-- Biden Inaugural Committee (@BidenInaugural) January 21, 2021

MUST WATCH: Katy Perry ushers in a new presidential administration with an amazing performance of "Firework."

Complete with 🎆🧨🎇#Inauguration #InaugurationDay #Inauguration2021 pic.twitter.com/KqUC9Z8oLH

-- Austin Kellerman (@AustinKellerman) January 21, 2021

Havai fişek gösterisi eşliğinde 'Firework' (Havai fişek) şarkısını söyleyen, şarkısı işaret diline de çevrilen Perry'nin beyaz kıyafeti de tam not aldı.

​Perry'nin sahnesini Instagram'da takipçileriyle paylaşan Orlando Bloom, nişanlısını gurur gözyaşları içinde izlediğini belirterek, küçük kızının da bir gün annesinin tarihte aldığı bu rolü göreceğini yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.