Hava Durumu

"ABD'deki 90 bin koronavirüs ölümünden 'MAGA' taraftarları sorumlu"

Donald Trump'ın başkanlığı altındaki ABD koronavirüs pandemisinde açık ara en fazla teyitli vaka ve ölüm görülen ülke konumuyla adeta korku romanı haline gelirken, en ünlü korku romanı yazarı Stephen King bu manzaradan Trump taraftarlarını sorumlu tuttu.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2020 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2020 21:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"ABD'deki 90 bin koronavirüs ölümünden 'MAGA' taraftarları sorumlu"

Donald Trump'ın seçim kampanyasından başlayıp başkanlığı boyunca en sıkı muhaliflerinden biri olarak öne çıkan 'korku romanlarının unutulmaz yazarı' Stephen King, ABD'de Kovid-19 ölümleri 90 bini geçince bir kez daha sesini yükseltti.

King, aynı zamanda emlak ve reality şov kralı ABD Başkanı'nın 'Amerika'yı yeniden muhteşem yapmak' (İngilizce kısaltmasıyla MAGA) sloganı altında birleşen taraftarlarına çattı.

Ünlü yazar "Hey, MAGA hayranları! Sizin oğlanın gözetiminde neredeyse 90 bin ölü. Yetti mi yoksa daha da fazlasına mı ihtiyacınız var?" diye tweet attı.

Stephen King, Türkçe'ye 'Mahşer' olarak çevrilen 'The Stand' isimli romanıyla daha 1978'de küresel pandeminin nasıl bir şey olabileceğiyle ilgili adeta kehanette bulunmuştu.

'The Stand', 2020 senesinde dizi olarak yayımlanacak.

ABD'deki halk sağlığı uzmanları, koronavirüsten can kaybı sayısının gelecek haftalarda 100 bini geçebileceği uyarısı yapıyor.

Baştan beri pandemiyi ciddiye almayan ve tedavi için dezenfektan enjekte edilmesi gibi önerilerde bulunan Trump ise Çin'i sorumlu tutmak ve 'Obamagate' teorileri açıklamakla meşgul.

Pek çok hükümetin başı gibi ABD Başkanı da ekonominin çarklarını yeniden döndürmek için hayatı normale çevirmekte kararlı açıklamalar yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.