Hava Durumu

ABD'deki protestolara katılan FETÖ'cü Enes'in dikkat çeken sloganı

ABD'de polis şiddetiyle öldürülen George Floyd'un ardından başlayan protestolara katılan FETÖ'cü Enes Kanter'in eylem esnasında Floyd'un son sözleri olan "I can't breathe" (Nefes alamıyorum) sloganını atması dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2020 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2020 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
ABD'deki protestolara katılan FETÖ'cü Enes'in dikkat çeken sloganı

ABD'nin Minneapolis kentinde polisin boğazını diziyle sıkarak nefessiz bıraktığı siyahi George Floyd'un ölümünün ardından başlayan ırkçılık karşıtı gösteriler 6. gününe girdi.

Mineapolis'te başlayan gösteriler ülkenin her yerine yayılırken, protestocular polis merkezlerini, polis araçlarını ve dükkanları yakmaya devam ediyor.

FETÖ'CÜ ENES KANTER'DEN "I CAN'T BREATHE" SLOGANIYLA DESTEK

Boston'daki gösterilere ise FETÖ'nün de destek verdiği ortaya çıktı. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olarak da bilinen FETÖ'cü Enes Kanter, protestocular arasına katılarak slogan attı.

Enes Kanter'in eylemler esnasında, George Floyd'un ölmeden önce söylediği son söz olan "I can't breathe" (Nefes alamıyorum" sözlerini slogan olarak atması dikkatlerden kaçmadı.

CLINTON İLE YAKIN İLİŞKİLERİ VAR

Trump'ın istifaya davet edildiği protestolara destek veren FETÖ'cü Kanter, Trump'ın eski rakibi Hilary Clinton ile yakın ilişkisiyle biliniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.