Hava Durumu

ABD seçimlerine sporcular yön verdi!

Lebron James Donald Trump'ın seçimleri kaybettiği ABD'de sporcuların önemine vurgu yapıldı. Tarihi sonuçların oluşmasında Lebron James ismi öne çıkarıladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2020 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2020 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
ABD seçimlerine sporcular yön verdi!

ABD'de yapılan ve tüm dünyada yakından takip edilen başkanlık seçimlerinde sporun etkisi dikkat çekti. İngiltere'de Guardian'da özel bir analiz yazısı kaleme alındı. Donald Trump'ın Joe Biden'a kaybetmesinde spor ve sporcularla kurduğu kötü iletişimin önemli faktör olduğu vurgulandı.

Başta NBA'in ünlü yıldızları olmak üzere birçok sporcunun Trump'a muhalif olduğu kaydedildi. Bu sporcuların milyonlarca taraftarı olduğu ve Lebron James gibi figürlerin seçimlerde insanları etkileyebildiği bildirildi.
ABD'de toplum spor ve sporculardan çok etkilendiği vurgulandı. Lebron James'in seçim sonuçlarının belli olmasıyla verdiği reaksiyon örnek gösterildi.

Yine ABD Kadın Milli Futbol Takımı'nın önemli isimlerinden Megan Rapione'nin de Trump'a karşı olduğu anımsatıldı. Bu oyuncuların toplumda ciddi karşılık bulduğu, Trump'ın onlara karşı gösterdiği tutum nedeniyle sporcuların da adeta kendisine karşı mücadele verdiği aktarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.