Hava Durumu

Abdullah Avcı'dan 2 değişiklik

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Aytemiz Alanyaspor karşısına, ligde son oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları İttifak Holding Konyaspor maçındaki ilk 11'inden iki farklı isim ile çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2021 20:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2021 20:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Abdullah Avcı'dan 2 değişiklik

Deneyimli teknik adam kart cezalısı Hugo'nun yerine savunmada Hüseyin'e, hücum hattında ise Abdülkadir Ömür'ün yerine Djaniny'e forma verdi. Sakatlıkları bulunan Trondsen, Denswil, Koita, Abdulkadir Parmak ve Dorukhan'ın yanı sıra cezalı Hugo kadroda yer almadı.

Hüseyin Türkmen bu sezon ilk kez

Trabzonspor'da kart cezalısı Vitor Hugo'nun yokluğunda Alanyaspor maçına ilk 11'de başlayan Hüseyin Türkmen, bu sezon ilk kez bir karşılaşmada forma şansı buldu. Hüseyin, son olarak geride kalan sezonun 40'ncı haftasındaki Antalyaspor karşılaşmasında forma giymişti.

Trabzonspor'un genç forvet oyuncusu Salih Kavrazlı da Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasıyla birlikte bu sezon ilk kez resmi bir müsabakanın kadrosunda kendine yer buldu.

Kuntz da maçı tribünden izledi

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Trabzonspor-Aytemiz Alanyaspor maçı için Trabzon'a gelerek, karşılaşmayı Medical Park Stadyumu'ndan takip etti.

Ağaoğlu, Olsen'e forma hediye etti

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 1991-92 sezonunda bordo mavili takımın formasının giyinen Danimarkalı eski oyuncuları Lars Olsen'e, Alanyaspor maçı öncesi forma verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.