Hava Durumu

Abdurrahim Albayrak, Real Madrid Başkanı Perez'den söz aldı!

Galatasaray'ın İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın, dünyaca ünlü yıldız Gareth Bale için Real Madrid Başkanı Florentino Perez'den söz aldığı ileri sürüldü. Tottenham'daki kiralık sözleşmesi sona eren ve Real Madrid'de de son sezonunu geçirecek olan Bale'in, İspanyol ekibinde kadroda düşünülmediği biliniyor. Senelik 15 milyon euro maaşı olan 31 yaşındaki yıldızın ücretinde Perez'in yardımcı olacağı ve kiralama bedeli talep etmeyeceği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2021 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2021 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Abdurrahim Albayrak, Real Madrid Başkanı Perez'den söz aldı!

Galatasaray, yeni bir rüya transferi için bekleyişe geçti. İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın, Gareth Bale'ı almak için Florentino Perez'i ikna ettiği belirtildi. Albayrak'ın, "Yakın dostum" dediği Perez'den Bale için söz aldığı öğrenildi. Real Madrid Başkanı, kiralama bedeli istemeyeceğini ve 15 milyon euroluk maaşta katkı sağlayabileceğini iletti. Ancak Perez'in, Bale'ın ikna edilmesi gerektiğini ifade ettiği kaydedildi.

TOTTENHAM FORMÜLÜ DEVREDE

Bale, dünyanın en fazla kazanan oyuncularından birisi. Real Madrid'le bir yıllık sözleşmesi var. Tottenham'ın bile bedava kiraladığı 31 yaşındaki oyuncunun maaşının 8 milyon euroluk kısmını ödedi. Galatasaray'ın da buna benzer bir formülü uygulaması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.