Hava Durumu

Abdurrahim Albayrak'tan dikkat çeken paylaşım

Mustafa Cengiz'in yönetiminde görevi henüz süren İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, başkanlık seçiminden önce yeni yönetimiyle iddialı bir poz verdi. Yiğit Şardan'ın listesinde bulunan Albayrak, kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma, "Aslan gibi yönetim" ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın altına taraftarlardan Fatih Terim için yoğun destek mesajı gelirken, Şardan ve Albayrak'ın Terim'le devam etmek istemediği öne sürülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2021 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2021 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Abdurrahim Albayrak'tan dikkat çeken paylaşım

Abdurrahim Albayrak'tan çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Başkan Mustafa Cengiz'in göreve devam ettiği süreçte İkinci Başkanlık görevi devam eden Albayrak, yeni yönetimle olan buluşmadan fotoğraf paylaştı. Yiğit Şardan'ın listesinde yer alan yönetici adayları, göreve gelmeleri halinde yapacakları icraatları konuştu, toplantının bitimiyle Albayrak'tan da fotoğraf paylaşımı geldi.

NAZAR EMOJİSİ KULLANDI

Albayrak fotoğrafı, 'Aslan gibi yönetim' ifadesiyle paylaştı. Gönderisine sarı-kırmızılı kalp ve nazar emojisi ekledi. Albayrak'ın görevi devam ederken yaptığı bu paylaşım dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.