Hava Durumu

Abdurrahman Dilipak: 'Orwell'in kehaneti' gerçekleşti

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinde Mehmet Akif'in "Tükürün maskeli vijdanına asrın tükürün" sözüne istinaden 'Bizi de maskelediler efendim' diyerek yaşanan ironiyi gözler önüne serdi. İşte Dilipak'ın yazısı...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2021 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2021 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Abdurrahman Dilipak: 'Orwell'in kehaneti' gerçekleşti

Dilipak 'Akif boşuna haykırmış, "Tükürün maskeli vijdanına asrın tükürün" diye. Bizi de maskelediler efendim. Bizi "kadınlara maske takacaklar" diye eleştiriyorlardı, "CoVID Şeytanı" kadın-erkek, genç-yaşlı hepimizi maskeledi efendim!' diyerek ironik bir biçimde zorunlu kılınan maske uygulamasını eleştirdi.

Yazının diğer kısmında "Starlinklerle göklerimiz işgal edildi, 5G'lerle topraklarımız, mRNA ile damarlarımız, Google ile Netflix'le zihinlerimiz, akıllı telefonlar, sistemlerle, şehirlerimiz, sokaklarımız, evlerimiz işgal ediliyor / edildi. "Orwell'in kehaneti" gerçekleşti. Büyük gözaltındayız. Kafamıza takacakları Chip'lerle "ruhumuzu kelepçelemek" istiyorlar!" diyerek yaşanan modern zihin işgalini gözler önüne serdi.

Dilipak yazısının devamında " Bizi kurtaracak olan eli dışarıda aramayın, içinize bakın. Bir yed-i beyzanın sizinle buluşması için aklınızı, kalbinizi yeniden onların, ellerimizi, yüzünüzü, elbisenizi temizleyin. Yüzünüzü Hakka dönün, cüzdanlarımız ne kadar temiz, Haram paralarla alınmış her şey haramdır. Evleriniz, arabalarınız, telefonlarınız, bilgisayarlarınız, o ayet yazılı hadlarınız, koltuklarınız. Kirli ellerle uzattığımız elleri melekler tutmaz. O elleri gül suyu ile yıkamak da tek başına fayda sağlamaz. Hem necasetten, hem hades'ten tahir olmamız gerek. Pahalı parfümlerle yıkasanız da ellerinizi, meleklerin duyduğu koku daha farklıdır." diyerek kurtuluşun reçetesini yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.