Hava Durumu

Acı dolu bekleyiş! 17 saattir haber yok

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, dün akşam saatlerinde uyarılara rağmen bir arkadaşıyla birlikte dalgalı denize giren 15 yaşındaki Mahmut Ali Türk kayboldu. Türk’ü bulmak için havadan ve denizden arama çalışmaları sürdürülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2015 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2015 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acı dolu bekleyiş! 17 saattir haber yok
İstanbul’dan ailesiyle birlikte Mudanya Eğerce’deki yazlıklarına gelen Mahmut Ali Türk, dün saat 18.30 sıralarında 23 yaşındaki Ahmet Çetin ile birlikte uyarılara rağmen serinlemek amacıyla denize girdi. Kıyıdan 40 metre kadar açılan Mahmut Ali Türk, bir anda dalgalar arasında kayboldu. Arkadaşı Ahmet Çetin, Mahmut Ali Türk’e ulaşmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Haber verilmesi üzerine Jandarma Arama-kurtarma, Mudanya Belediyesi Arama-kurtarma, Sahil Güvenlik ekipleri genci bulmak için seferber oldu. Ancak gece boyunca sürdürülen çalışmalarına rağmen Mahmut Ali Türk’e ulaşılamadı.

Sabah yeniden başlayan arama çalışmalarına Yalova deniz polisi dalgıçları ve havadan helikopter de katıldı. Mahmut Ali Türk’ün ailesi ve yakınlarının sahilde endişe içinde izledikleri arama çalışmaları devam ediyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.