Hava Durumu

Acılı baba dehşet gününü anlattı

Bursa'da trafikte yol verme meselesi yüzünden bir oğlu ölen, kendisiyle birlikte diğer oğlu da yaralanan baba ilk kez konuştu. Dehşet gününü anlatan baba, sanıklardan şikayetçi olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2012 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2012 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acılı baba dehşet gününü anlattı

5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "adam öldürmek ve yaralamak" suçundan müebbet hapisleri istenen tutuklu sanıklar K.M. ve M.Ç. tekrar hakim karşısına çıktı. Davanın diğer tutuklu sanığı A.M. ise bu celseye katılmadı. 5 ay önce merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi'nde yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışmada Ziraat Mühendisi Ferhat Savaş'ın (29) ölümüne, babası H.S. (56) ve kardeşi B.S.'nin (21) de yaralanmasına sebep olmakla suçlanan sanıkların bu duruşmasında, davanın müşteki sanığı olan baba dinlendi.

Daha önceki celsede tutuklu sanıklardan A.M.'nin kendisinden şikayetçi olduğu müşteki sanık H.S. ilk kez konuştu. Yol verme kavgasında bir oğlunu kaybeden kendisi ile birlikte diğer oğlu da yaralanan H.S., deşhet gününü anlattı. Olay günü çocuklarıyla birlikte Beşevler Mahallesi'ne doğru giderken trafikte sıkıştıklarını anlatan H.S., "Bir ara yanımızdaki kamyonetten küfürler edildiğini duyduk. Işıklarda durduğumuz zaman arkamda kalan bu araçtan el kol hareketleri yapıldığını fark ettim. Araçtan biri inince ben de konuşmak için indim. Bana 'Neden yol vermiyorsun?' diye sordu. Araçtan iki kişi daha indi. Ellerinde sopa ve bıçaklar vardı. Bunun üzerine benim çocuklarım da araçtan indi ve bir anda ortalık karıştı. Bıçakla bana vuran kişinin kim olduğunu göremedim, ancak üç şahsın elinde de bıçak vardı. Kavga sırasında benim elimde bir sopa olduğundan bahsediliyor, ancak ben o sopanın elime nasıl geçtiğini hiç bilmiyorum. Benim aracımda böyle bir sopa yoktu. Sanıklardan şikayetçiyim" dedi.

"Bizi öldüresiye dövüp kaçtılar"
Babası H.S. ile birlikte geldiği duruşmada mağdur olarak ifade veren 21 yaşındaki B.S. ise, "Yandaki araçtakiler bize küfredince babam onlarla konuşmak için arabadan indi. Bizim gelmemizi istemedi. Onlarla konuştuğu sırada bir anda babamın başının kanadığını fark ettik. Durumu tam kavrayamadık ve ağabeyimle birlikte araçtan indik. Yanlarına gittiğimizde bize de saldırmaya başladılar. Bende tek bir bıçak yarası vardı. Diğer sanıkların ellerinde bıçak vardı, ancak babam ve ağabeyimi kim bıçakladı onu göremedim. Daha sonra bizi öldüresiye dövdüler ve olay yerinde bırakıp kaçtılar" diye konuştu.
Şahitleri dinleyen mahkeme duruşmayı eksiklerin giderilmesi için erteledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.