Hava Durumu

Açılmaz denilen tahta açıldı!

Bursaspor'da meraklı bekleyiş sona erdi ve transfer tahtası açıldı. İkinci Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Emin Adanur camiaya müjdeyi sosyal medya hesabından verdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Açılmaz denilen tahta açıldı!

Yeşil Beyazlı camia son dönemde hiç bu kadar sevindirici bir haber almamıştı.

'BURSASPOR SEN ÇOK YAŞA'

Geçen sezon Erkan Kamat döneminde açılamayan ve bu yıl için -6 puan silinme cezasıyla karşı karşıya kalan Bursaspor'da transfer tahtası açıldı. İkinci başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Emin Adanur camiaya müjdeyi sosyal medya hesabından verdi. Adanur yayınladığı mesajda "44 kişi/kurum ile anlaşma sağlandı. Kalan:0 Bursaspor sen çok yaşa, Canım feda olsun sana" ifadeleriyle transfer tahtasının açıldığını kamuoyuna duyurdu.

'HERKESİN BİR EMEĞİ VAR'

Adanur'un bu açıklaması camiada büyük bir sevinçle karşılandı. Duygularını Sönmez Medya ile paylaşan Emin Adanur, "Hepinize teşekkür ediyorum. Herkesin bir emeği var. Bizlere destek olan herkesin tahtanın açılması için dua ettiğini biliyorum" sözleriyle paylaştı. Bursaspor'da gözler şimdi transfere çevrildi. Yeşil Beyazlılar sezon başlamadan önce daha önce ön görüşme yapılan oyuncularla ardı ardına sözleşme imzalamayı hedefliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.