Hava Durumu

Acun'dan reytingleri altüst edecek yeni program

'O Ses Türkiye','Yetenek Sizsiniz' ve 'Survivor'dan sonra dünyada rekorlar kıran o yarışmanın da haklarını aldı...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2014 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2014 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acun'dan reytingleri altüst edecek yeni program

Şimdiye kadar ‘Fear Factor’, ‘Survivor’, ‘Var Mısın Yok Musun’, ‘Devler Ligi’, ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’, ‘Yok Böyle Dans’ ve ‘O Ses Türkiye’ gibi Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu olan Ilıcalı, geçen ay TV8’i satın alarak medya patronu olmuştu.

TV8’i satın aldıktan sonra kanalda köklü değişikliklere giden Ilıcalı, yeni programlara da imza attmaya devam ediyor.

Spikerlikle adım attığı medya sektöründe TV8'i alarak yoluna medya patronu olarak devam eden Acun Ilıcalı son olarak, geçtiğimiz sezon dünyanın en çok satılan formatlarından biri olan ‘Rising Star’ın Türkiye haklarını satın aldı.

IIlıcalı’nın format için ne kadar ödediği açıklanmazken, fiyatın astronomik bir rakam olduğu magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı bile.

HANGİ KANALDA OLACAĞI NETLİK KAZANMADI

İddiaya göre; İsrail imzalı ‘Rising Star; şu sıralarda Almanya, İtalya ve ABD’de yayına hazırlanırken, Acun Ilıcalı’nın formatı TV8'de mi yoksa başka bir kanalda mı yayınlayacağı henüz netlik kazanmadı.

Formatın şarkı yarışması olması sebebiyle, O Ses Türkiye ile aynı kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağına Acun Ilıcalı karar verecek.

Kanalı önümüzdeki yeni yayın dönemine iddialı bir şekilde hazırlayan Ilıcalı, hedefini “Türkiye’deki en büyük 3 kanaldan biri” diyerek açıklamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.