Hava Durumu

Acun Ilıcalı bu kez gözünü İngiltere'ye dikti!

Geçtiğimiz aylarda Fortuna Sittard ile yollarını ayırdığını açıklayan Acun Ilıcalı'nın İngiltere'den yatırım yapacağı yeni takım öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın, İngiltere 1. Lig'i şampiyon bitirerek Championship'e yükselen Hull City'i satın alması an meselesi. Kulübün sahibi Ehab Allam'ın oğlunun Instagram hesabı üzerinden Ilıcalı'yı takip etmesi de söz konusu iddiaları güçlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2021 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2021 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acun Ilıcalı bu kez gözünü İngiltere'ye dikti!

Acun Ilıcalı'nın her fırsatta dile getirdiği İngiltere'den bir takım satın alma hayali gerçek oluyor. Fortuna Sittard'la yolları ayıran Ilıcalı, Hull City'i almaya çok yakın.

"BU KULÜBÜ İYİ YERLERE GETİRDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"

Acun Ilıcalı, geçen sezonun başında Hollanda ekibi Forttuna Sittard'a ortak olmuş, kısa bir süre önce de bu ortaklığın sona erdiğini, "Futbol yatırımlarımıza İngiltere liginden bir kulüp alarak devam etmek istiyoruz. Güzel başarılar yaşadığımız Fortuna Sittard'a veda ediyoruz. Alt sıralarda dahil olduğumuz bu güzel kulübü iyi yerlere getirdiğimizi düşünüyorum. Kulüpteki güzel insanlara başarılar diliyorum." sözleriyle duyurmuştu.

ŞAMPİYON TAKIMI SATIN ALIYOR

Spor Arena'nın haberine göre; Hollanda Ligi takımı Fortuna Sittard'a yatırım yapan ancak daha sonra karşılıklı anlaşma sonrası kulüple yollarını ayıran Acun Ilıcalı, İngiltere 1. Ligi'nde şampiyon olan ve Championship'e yükselen Hull City'i satın alıyor.

SOSYAL MEDYADA TAKİP ETTİ

2010'dan beri Mısır asıllı İngiliz Allam ailesinin yönettiği Hull City'de CEO görevini Ehab Allam yapıyor. Ehab Allam'ın oğlunun Instagram'dan Acun Ilıcalı'yı takip etmesi de konuyu alevlendirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.