Hava Durumu

Acun Ilıcalı bunu da yaptı! 1 milyon kişi...

'Survivor 2020' yarışmasının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın, iletişim ödülünü kazanan gönüllüler takımı ile gerçekleştirdiği Instagram canlı yayınını 1 milyon kişi izledi. Bir saatten uzun süren yayınla Türkiye rekoru kırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2020 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2020 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acun Ilıcalı bunu da yaptı! 1 milyon kişi...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında her gün yayınlanan 'Survivor 2020'de iletişim ödülünün bu haftaki kazananı gönüllüler takımı oldu.

Gönüllüler, ünlü yapımcının resmi Instagram hesabı üzerinden canlı yayın gerçekleştirdi. Yayın 1 saat 12 dakika sürdü.

Ilıcalı, yarışmanın kazananı Gönüllüler takımı ile birlikte Instagram canlı yayınına saat 17.30'da başladı.

680 bin gibi oldukça büyük bir izleyici kitlesiyle başlayan canlı yayın, 1 milyon kişiye ulaştı. Acun Ilıcalı ve gönüllüler takımı, böylece Türkiye rekorunu kırmış oldu.

Gönüllüler takımı yarışmacısı Cemal Can, canlı yayın izleyici sayısının bir milyona ulaşması için sosyal medya fenomeni arkadaşı Danla Bilic'e seslendi. Canlı yayın izleyici sayısı 1 saatin sonunda 1 milyon kişiye ulaştı.

Acun Ilıcalı, Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladığı kareye, "Canlı yayında 1 milyon. Teşekkürler" mesajını yazdı.

Önceki haftalarda iletişim ödülünün kazananı ünlüler takımı olmuş, yine Acun Ilıcalı'nın hesabından canlı yayın yapmışlardı. Ünlüler ile yapılan canlı yayını ise 600 binden fazla kişi izlemişti.

Başarılı televizyoncu, corona virüs tedbirleri kapsamında uçuşların iptal olması sebebiyle Survivor çekimlerinin gerçekleştiği Dominik Cumhuriyeti'nde bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.